Over Ons

Wij zijn Vincent en Victoria en we bieden al een groot aantal jaren met veel genoegen, in de spa, onze massages en beautybehandelingen aan. De spa bevindt zich hartje centrum in de mooie stad Zwolle. Wij heten u hartelijk welkom voor diverse type ontspannende massages en beauty behandelingen. Een andere naam voor Chinese massages is “Tuina”. En bestaat al 2000 jaar in China.

In de Chinese (medische) universiteiten is “Tui Na” 40 jaar onderwerp van studie. Green Relax Massage & Beauty Spa heeft het certificaat van een Chinees massage onderzoeksinstituut. We hebben bovendien meegewerkt aan diverse onderzoeken van onder andere massage onderzoeksinstituten. Ook de andere medewerkers van onze spa hebben in China diverse professionele massageopleidingen gevolgd.

Recent werken we met een nieuwe klantkaart. Aan de hand van de klantkaart kunnen we de wensen, feedback en de vervolgafspraken goed monitoren. Bovendien geniet u als vaste klant van interessante aanbiedingen en scherpe kortingen. Heeft u

nog geen klantkaart, maar u wil deze wel graag hebben? Vraag er gerust na bij het volgende bezoek en we maken een kaart voor uw klaar.

overonsfoto
overons2

Onze behandelingen omvatten de Chinese Tui Na therapeutische, organische gezichtsbehandeling, geweldige voetmassages en onvergetelijke massages. Een volledige massage ontspant de spieren en maakt de pezen en gewrichten soepeler. Bovendien stimuleert het de afvoer van het lymfevocht waardoor afvalstoffen het lichaam sneller kunnen verlaten. Hierdoor wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam versterkt. Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust en pijnlijke spieren kunnen door massage worden verlicht. Ook bieden we fijne beautybehandelingen en de door ons uit China geïmporteerde thee.

Cadeaubon

Veel klanten kopen bij de Green Relax Massage & Beauty Spa cadeaubonnen aan. Een leuk, origineel en vitaliseren geschenk om weg te geven aan iemand om wie u echt geeft, jarig is of een bijzondere gelegenheid. Stuur een email, neem telefonisch contact op of kom langs bij onze spa. We maken dan de cadeaubon, in de waarde die u graag wenst, voor uw klaar.